Voor wie?

Babycoaching is er voor ouders die vragen hebben over huilen, slapen, ritme, spelen…kortom alle dingen waar je als ouder van een baby tegenaan kunt lopen…of het nu je eerste of je vierde kindje is! Bij babycoaching kijk ik naar het totaalplaatje…en dus ook naar de invloed die de zwangerschap en bevalling hebben gehad op jullie kindje…want ook daar ligt een schat aan informatie!

Kindercoaching is er voor kinderen tot 12 jaar die op wat voor een manier dan ook vastlopen in hun ontwikkeling èn voor hun ouders. Je kunt hierbij denken aan (hoog)gevoeligheid, onzekerheid, boosheid. Ieder kind, iedere ouder en iedere situatie is anders! Dus neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Ook voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers die in hun klas of groep kinderen zien die vastlopen, die misschien wat stiller zijn, gevoeliger, geen aansluiting vinden of vooral op een negatieve manier aandacht vragen. Je wilt hen wel individuele aandacht geven en samen zoeken naar wat ze nodig hebben, maar met een klas of groep vol kinderen lukt het niet om hier voldoende tijd voor vrij te maken. Ook dan kan ik als kindercoach hierbij ondersteunen.

Speciaal voor beroepskrachten in de kinderopvang bied ik ook de training werken met baby’s van het NJI aan
http://werken met baby’s voor beroepskrachten

Voor wie?