1. telefonisch contact
Jullie als ouders nemen telefonisch of per mail contact met mij op. In dit telefonische contact (maximaal 30 minuten) kunnen we kennismaken, wil ik meer te weten komen over jullie situatie en kunnen jullie natuurlijk ook vragen stellen aan mij. Als ik denk dat ik jullie kan helpen en er is een wederzijdse klik, kunnen we een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek bij jullie thuis.

2. intakegesprek
Voorafgaand aan het intakegesprek zullen jullie een vragenlijst van mij ontvangen per mail die ik zal gebruiken ter voorbereiding op het gesprek. Het gesprek is met beiden ouders en afhankelijk van de leeftijd van jullie kind en de situatie kan jullie kind aanwezig zijn bij dit gesprek. In het gesprek zullen we verder kennismaken met elkaar, en verder ingaan op het probleem en zal ik meer vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen. Dit intakegesprek kost 95 euro. Hierna plannen we in overleg een of meerdere vervolggesprekken. Deze gesprekken kosten 85 euro en duren meestal ongeveer 1,5 uur.
Bij de babycoaching zijn ouders vaak al na 1-3 gesprekken voldoende op weg geholpen om weer zelf verder te kunnen.
Jullie kunnen ook kiezen voor een trajectprijs. Het traject bestaat uit een intakegesprek en minimaal 2 vervolggesprekken. Hierbij blijven de kosten voor het intake hetzelfde, maar kosten de vervolggesprekken 75 euro per gesprek.

Bij de kindercoaching zal ik jullie na het intakegesprek binnen twee dagen een voorstel voor een traject mailen. Als jullie akkoord gaan met dit voorstel, zullen de kosten van het intakegesprek hierop in mindering worden gebracht.

3. coachingstraject
In het kindercoachingstraject ga ik aan de slag met jullie en jullie kind waarbij ik gebruik maak van verschillende coachingsmaterialen. Hierbij zal ik per keer aansluiten op wat  jullie kind op dat moment nodig heeft.
Bij de babycoaching ga ik met jullie als ouders ontdekken hoe jullie het beste op jullie baby kunnen aansluiten; welk verhaal het signaal van jullie baby vertelt.

Ik werk niet met uurprijzen. Dit doe ik omdat ik elke coachingsafspraak de tijd wil nemen voor jullie en/of jullie kind die nodig is en niet na 1 uur moeten afronden omdat ‘de tijd voorbij is’. En ook omdat ik er gedurende de periode van een traject helemaal voor jullie wil zijn (b.v. ook tussendoor contact via app/mail/telefonisch/skype). En dit dus zonder dat er extra of onverwachte kosten bij komen.

Kvk nummer: 67819435
BTW nummer: NL156593543B